Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Beddenzaak Enschede

Ben je op zoek naar een beddenzaak in Enschede? Kom dan eens naar Brok Interieur in Hengelo, dat is vlakbij! En absoluut de moeite waard want Brok Interieur heeft namelijk niet alleen een hele grote showroom die gevuld is met de mooiste designmeubelen, er is ook een grote slaapafdeling aanwezig mét gecertificeerde slaapspecialisten. Zij geven je een deskundig advies over welk designbed, of welke boxspring het beste bij je past. Kom dus gerust eens langs, op slechts 15 minuten rijden van Enschede sta je al in hartje Hengelo.

Een weloverwogen keuze is belangrijk als je kiest voor een nieuw bed of voor een nieuwe boxspring. Er zijn een aantal dingen essentieel bij het maken van je keuze en de slaapspecialisten van Brok Interieur helpen je daarbij. Zo zal er gevraagd worden om te gaan ‘proefliggen’, zodat je kunt aangeven wat je wel of juist niet prettig vindt aan een bepaald type bed. Maar ook het matras en het juiste kussen spelen een belangrijke rol. Door in gesprek te gaan wordt duidelijk wat bij je past, en welk bed binnenkort misschien wel in jouw slaapkamer staat.

Brok Interieur Hengelo

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Koopzondag 12:00 – 17:00
(elke laatste van de maand)

Wil je een afspraak maken voor slaapadvies?
Ook afspraken in de avond zijn mogelijk.
Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Je kunt ons vinden in het centrum van Hengelo, aan de Drienerstraat. Parkeren is goed mogelijk voor de deur, op zondagen is dat zelfs gratis.

✓ Hartje Hengelo
✓ 3.000 m2 woon- en slaapinspiratie
✓ Verschillende modellen bedden en boxsprings
✓ Persoonlijk slaapadvies
✓ Makkelijk parkeren
✓ Koffie staat klaar

 

Unieke beddenzaak op 15 minuten van Enschede

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw bed, dan is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je kiest immers voor een fijne en ontspannen nachtrust. Het is belangrijk om er dan voor te zorgen dat je je goed laat informeren en een bed kiest dat bij je past. En vlákbij Enschede zit de beddenzaak die je daar heel goed bij kan helpen. Brok Interieur vind je op slechts 15 minuten rijden en is gelokaliseerd in het centrum van Hengelo. De specialisten die er werken hebben járenlange ervaring op het gebied van bedden en boxsprings.

Ook over de inrichting van je slaapkamer kan worden nagedacht, want een bijpassend nachtkastje of een mooie linnenkast maakt het plaatje natuurlijk compleet.

Heb je interesse in designmeubelen? Of vloer- en raamdecoratie? Ook dán ben je bij Brok Interieur aan het juiste adres. Want je kunt bij Brok Interieur naast slaapadvies, ook een afspraak maken voor interieur- of textieladvies.

En mocht je gewoon even wat inspiratie op willen doen, dan kan dat natuurlijk ook. Met ruim 3000 m2 aan designmeubelen is er genoeg te ontdekken!

Reviews uit Enschede

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Onze showroom bezoeken vanuit Enschede? Routekaart

Afspraak maken