Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Beddenzaak Almelo

Ben jij op zoek naar een betrouwbare beddenzaak in Almelo? Breng dan eens een bezoekje aan Brok Interieur in Hengelo, op nog geen 20 minuten rijden. Dat ritje is zonder twijfel de moeite waard, want Brok Interieur heeft een enorme showroom met een indrukwekkende slaapafdeling. Daar vindt je een zeer uitgebreid assortiment met bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en bedlinnen. Kom eens bij ons langs voor een persoonlijk slaapadvies of gewoon om lekker inspiratie op te doen!

Als je een nieuw bed of een nieuwe boxspring nodig hebt, dan kies je natuurlijk niet de eerste de beste die je tegenkomt. Het juiste bed is, net als het juiste matras, van essentieel belang voor een goede nachtrust. Bovendien doe je een investering voor meerdere jaren, dus het is van belang om een weloverwogen keuze te maken. De slaapspecialisten van Brok Interieur helpen je daar graag bij! Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren en slaaphouding kunnen zij doorgaans al snel bepalen welk bed en welk type matras het beste bij jou past.

Brok Interieur Hengelo

Brok Interieur Hengelo (nabij Almelo)
Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Koopzondag 12:00 – 17:00 (elke laatste zondag van de maand, enkel op afspraak)

Zoek je een beddenzaak in Almelo of omstreken waar je terecht kunt voor een persoonlijk slaapadvies? Maak gerust een afspraak bij Brok Interieur. Ook afspraken in de avonduren behoren tot de mogelijkheden!

Brok Interieur is gevestigd in het centrum van Hengelo, op een kleine 20 minuten rijden vanaf Almelo. Er is voldoende parkeergelegenheid voor deur – parkeren op zondag is gratis!

✓ De grootste beddenzaak in de buurt van Almelo
✓ 3.000 m2 showroom met grote slaapafdeling
✓ Ruim assortiment bedden, boxsprings en matrassen
✓ Advies van gecertificeerde slaapspecialisten
✓ Voldoende parkeergelegenheid
✓ Afspraken in de avonduren geen probleem

 

Unieke beddenzaak op een kleine 20 minuten rijden vanaf Almelo

Bij Brok Interieur weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een kwalitatief hoogwaardig, comfortabel bed te hebben dat in alle opzichten aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij onze showroom in Hengelo, op zo’n 20 minuutjes rijden vanaf Almelo. Onze deskundige slaapspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuw bed, een boxspring of een matras.

Brok Interieur: meer dan alleen een beddenzaak bij Almelo!
Brok Interieur heeft niet alleen maar bedden en matrassen. Je vindt bij ons ook alles wat je maar nodig kunt hebben voor de inrichting van je slaapkamer. Van bijpassende nachtkastjes tot kledingkasten, van verduisterende raamdecoratie tot een heerlijk zacht vloerkleed. Je bent vanzelfsprekend ook van harte welkom als je je nog aan het oriënteren bent op de mogelijkheden of gewoon lekker inspiratie op wilt doen. Met een showroom van meer dan 3.000 m2 aan designmeubilair en woonaccessoires kijk je je ogen uit!

Reviews uit Almelo

“Een mooie zaak, veel mogelijkheden en erg vriendelijk en betrokken geholpen.”
“Advies van Ingeborg was prima. Is erg mooi geworden. Heeft ook goed de alternatieven en mogelijkheden laten zien. Goed dat het thuis kan en niet alleen in de showroom.”
“Zeer klantgericht. Goede service en een luisterend oor”
“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”

Onze showroom bezoeken vanuit Almelo? Routekaart

Afspraak maken